Alice kripto hayat

Alice coin, blockchain teknolojisine sahip çiftçilik ve inşaatçılık oyunudur. Ethereum akıllı sözleşmelerini kullanarak oluşturulan bu oyun, herkesin oyun içi eşyalar kazanabileceği ve yeni binalar inşa edebileceği bu sayede NFT sahibi olup para kazanabileceği bir platformdur.

Alice Neightbor dünyasında yaptığınız tüm işlemler blok zincirine kaydedilir. Merkezi yapıya sahip olmayan ve çeşitli ödüllendirmeler içeren bu platformda gelirler mümkün olduğunda oyunculara dağıtılır.

Alice Kripto Parasının İşlevleri

Alice kripto parası platformda çeşitli amaçlar için kullanılmaktadır. Bu amaçları sıraladığımız zaman ise;

1- Oyun içi para birimi olarak kullanılır: ALICE, oyun için varlıkları satın almak için pazarda kullanılabilir ve ayrıca oyundaki özel beceri setlerini satın almak için kullanılır. Bunlara örnek ise inşaat malzemeleri, tarım malzemeleridir.

2- Kullanıcı tarafından tasarlanmış gelir modelleri: Oyundaki arazi ve varlıklar için, sahipler kiralama ve ziyaretçi ücreti özelliklerini tasarlayabilir. Örneğin, kullanıcılar adadaki müzeyi ziyaret etmek isteyen oyuncular için ücret alabilir.

3- Sosyal özellikleri sahiptir: Alice ekosisteminde komşularınla konuşurken sohbetten dahi Alice kripto paralarınızı gönderebilirsiniz.

4- Oyun içi kullanılabilir: Belirli görevlerde ALICE kullanılabilir ve çeşitli girişimlerde kullanılabilir. Örneğin mağaza açma gibi.

5- ALICE Kazanmak için oynamak: En önemli özelliklerden biri olan gelir paylaşım modelini benimseyen bu oyunda, kullanıcılar Alice token kazanabilmektedirler.

ALICE Ekosisteminde NFT!

Benzersiz ve eşsiz tokenlar (NFT’ler) Ethereum ekosisteminde oldukça benimsendi. Kullanıcılara çeşitli ayrıcalıklar sunan ve benzersiz olan bu kripto paralar Alice ekosisteminin temel yapı taşıdır. Bu NFT’ler ekosistemde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

NFT’leriniz ile stake işlemi yapabilir ve eşyalarınızı NFT haline getirip satabilmeniz mümkündür. Aynı zamanda kullanıcılara likidite sağlama yeteneği veren bu NFT’ler çok çeşitlidir. NFT’leri teminat olarak kullanmakla kalmayıp aynı zamanda borç olarak da verebilirsiniz.

Alice Coin Geleceği Hakkında Yorum ve Analiz

Alice, NFT ekosistemi ile oyun sektörünü birleştirmiştir. Adil ve öngörülebilir bir ekosistem yaratan Alice, kripto paralarını ve oyun ekosistemini sadece Alice kripto paralarına bağlamıştır. Hal böyle olunca bu ekosistemde oyuncular çoğaldıkça, Alice kripto parasının kullanımı artacak ve bu Alice kriptonun fiyatına da yansıyacaktır.

Alice, Binance kripto borsasında listelenerek piyasaya çok hızlı bir giriş yaptı. My Neighbor Alice (Alice coin) yaklaşık olarak 10 dolardan fiyatlandı. Hali hazırda 2021’deki performansını giriş fiyatının üstünde tutmayı başaran ve kullanıcılarına bir çok yetenek sağlayan bu kripto para, NFT ekosistemindeki yeni nesil oyunlardan biridir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz